Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Novanat Co.,Ltd
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sales Department

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 021 54451280

Free call
Shanghai Novanat Co.,Ltd

Αξιόπιστοι επαγγελματίες Probiotics και των φυσικών συστατικών.

Εστίαση στην ευημερία που δημιουργεί την επιχειρηματική ζωτικότητα.

 

Shanghai Novanat Co.,Ltd
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Παράγοντας
Μάρκες: Novanat Αριθμός Υπαλλήλων: 80~150
Ετήσιες πωλήσεις: Ιδρύθηκε Έτος: 2003
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Για πάνω από 30 έτη έχουμε κάνει το υψηλότερο ποιοτικό probiotics και το βοτανικό απόσπασμα για τους πελάτες παγκόσμιους. Τα προϊόντα μας είναι δημιουργικά, οπουδήποτε είναι δυνατόν, χρησιμοποιώντας τα ηθικά και φυσικά συστατικά, από τους εμπειρογνώμονες που καινοτομούν συνεχώς για να αναπτύξουν τις καλύτερες διατυπώσεις, για την υγεία των πελατών μας. Όλα τα προϊόντα στη σειρά Novanat κατασκευάζονται στην Κίνα, σύμφωνα με ISO9001, ISO22000, FSSC22000 και cGMP. Το Novanat κρατά επίσης την πιστοποίηση Halal και τη Kosher πιστοποίηση.

 

Πιστεύουμε ότι η διατροφή και η υγεία τρέφουν τη ζωτικότητα ζωής. Πάνω από 30 μόνος-κύρια εξουσιοδοτημένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχετικά με τη διαδικασία, τις πιέσεις και τα προϊόντα εκχυλισμάτων φυτών του probiotics θέτουν τα θεμέλια για τα προϊόντα παράγοντας και πωλώντας. Έχουμε την αφθονία της εμπειρίας σε μια υπηρεσία στάσεων ODM&OEM για τους σφαιρικούς πελάτες, και η ομάδα μας παρέχει ένα μοναδικό όραμα για την επιτυχία αγοράς σας.

 

 

PROBIOTICS ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Είμαστε στην αιχμή των ανθρώπινων υγειών προωθώντας την έρευνα probiotics.

 

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Σύγχρονη παραγωγή, μελέτη και έρευνα ενσωμάτωσης βάσεων παραγωγής probiotics του probiotics.

 

ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉΣ ΈΡΕΥΝΑΣ

Έχετε πάνω από 10 πιστοποιητικά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον τομέα του probiotics και η υγιεινή διατροφή, που δημοσιεύθηκε περισσότερα από 60 έγγραφα στον τομέα του probiotics, ανέλαβε διάφορα εθνικά 863 προγράμματα, και βοήθησε το μάρκετινγκ για να αναπτύξει τους βιομηχανικά τυποποιημένους για το probiotics.

 

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Έχει τις μονάδες παραγωγής και τους προηγμένους εξοπλισμούς που φθάνουν στα βιομηχανικά πρότυπα Περασμένη πιστοποίηση συστημάτων συμπληρωμάτων NSF cGMP διαιτητική, διεθνής πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001, διεθνής πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ασφαλείας των τροφίμων ISO22000, HALAL και Kosher πιστοποίηση.

 

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Η πλούσια εμπειρία, που στηρίζεται στη σύγχρονη μέγα παραγωγή στοιχείων και ρομπότ, προσάρμοσε την κατασκευή των καψών, των σκονών, των κόκκων, των ταμπλετών και των προφορικών υγρών.

 

 

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Ερευνάμε την εξαγωγή των κινέζικων τα περισσότερα πολύτιμα συστατικά.

 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉ ΈΡΕΥΝΑ

Κύριος πάνω από 16 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων εγκατάσταση-αποσπασμάτων και κερδισμένος πολλές τιμές βιομηχανίας όπως η επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας και το εθνικό επιστημονικό βραβείο προόδου.

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η παραγωγή και η έρευνα των διάφορων εκχυλισμάτων φυτών όπως το τσάι, χρυσάνθεμο, αυξήθηκαν, ρίζα kudzu, και φρούτα μοναχών.

 

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Περασμένες KOSHER και άλλες εσωτερικές και ξένες πιστοποιήσεις πιστοποίησης, ISO22000 HACCP, FSSC22000, HALAL ποιοτικών συστημάτων ISO9001 διεθνείς.

 

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Με 30 έτη εμπειρίας βιομηχανίας, παρέχει την προσαρμοσμένη υπηρεσία όπως η βοήθεια διατύπωσης, μελέτες κλινικής δοκιμής, προετοιμασία εγγράφων, συνδυασμός πρώτης ύλης, κοκκιοποίηση.

Ιστορία

 

Co. της ΣΑΓΚΆΗ JIAODA ONLLY, ΕΠΕ, που ιδρύεται το 1990, που απαριθμείται επιτυχώς στο χρηματιστήριο της Σαγκάη (κώδικας αποθεμάτων: 600530) τον Ιούλιο του 2001, αναγνωρίζεται ως πρώτη απαριθμημένη επιχείρηση υγιεινής διατροφής σε SSE στην Κίνα. Ως τα τέλη του 2018, τα συνολικά προτερήματα της επιχείρησης ήταν 1,434 δισεκατομμύρια yuan.

 

Το Novanat, έδρα στη Σαγκάη, με το κεφάλαιο επένδυσης RMB 156 εκατομμυρίων, καθιερώθηκε το 2003. Το Novanat 100% ανήκει στην ομάδα Onlly (απόθεμα exchange#600530 της Σαγκάη), έχει περισσότερο από 30 έτη εμπειρίας τα βοτανικά αποσπάσματα και το probiotics, 2 εργοστάσια: εργοστάσια ενός probiotics στη Σαγκάη, το άλλο βοτανικό εργοστάσιο στο Τσάνγκσα, και τα γραφεία πωλήσεων στο UK.

 

Hunan Kinglong Bioresource η Co., ΕΠΕ στο Τσάνγκσα καθιερώθηκε το 1993, και το 2003 Novanat απόκτησε 90% των μετοχών Kinglong.

Υπηρεσία

 

ΠΛΗΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΈΡΙ λύση

(Έρευνα, κατασκευή, μάρκετινγκ και υπηρεσία)

 

Κατασκευή

Η πλήρως αυτοματοποιημένη, ιδιαίτερα αποδοτική γραμμή παραγωγής μας εγγυάται το καλύτερο ποιοτικό προϊόν με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

 

ODM&OEM υπηρεσία

Έχουμε την αφθονία της εμπειρίας σε έναν ODM στάσεων και της υπηρεσίας cOem για τους σφαιρικούς πελάτες, και παρέχουμε ένα μοναδικό όραμα για την επιτυχία αγοράς σας.

 

Υπηρεσία δειγμάτων

Και το ελεύθερο δείγμα και πληρώνει το δείγμα είναι διαθέσιμο.

Η ομάδα μας

Το Novanat έχει μια στενή συνεργασία με ένα ποσό γνωστών επιχειρήσεων στην τεχνολογική έρευνα και την καινοτόμο ανάπτυξη προϊόντων. Έχουμε μια σαφή στρατηγική ανάπτυξης της βιομηχανίας υγειονομικής περίθαλψης, εμμένοντας στο εταιρικό όραμα «παρέχετε το πλήρες προϊόν, τη διαχείριση και την υπηρεσία που εξουσιοδοτούνται από την επιστήμη και την τεχνολογία υγείας κύκλων ζωής για να δημιουργήσουν μια διάρκεια και μια αξιόπιστη εμπειρία ζωής .healthy για τους ανθρώπους», και να αναπτυχθούν πάντα αύριο για τη βιομηχανία υγείας.

  • Kevin

    Kevin
  • Ρουμπίνι

    Ρουμπίνι
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας