Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Novanat Co.,Ltd
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sales Department

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 021 54451280

Free call
Γραμμή Παραγωγής
  • PROBIOTICS ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

PROBIOTICS ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Είμαστε στην αιχμή των ανθρώπινων υγειών προωθώντας την έρευνα probiotics.

 

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Σύγχρονη παραγωγή, μελέτη και έρευνα ενσωμάτωσης βάσεων παραγωγής probiotics του probiotics.

 

ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉΣ ΈΡΕΥΝΑΣ

Έχετε πάνω από 10 πιστοποιητικά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον τομέα του probiotics και η υγιεινή διατροφή, που δημοσιεύθηκε περισσότερα από 60 έγγραφα στον τομέα του probiotics, ανέλαβε διάφορα εθνικά 863 προγράμματα, και βοήθησε το μάρκετινγκ για να αναπτύξει τους βιομηχανικά τυποποιημένους για το probiotics.

 

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Έχει τις μονάδες παραγωγής και τους προηγμένους εξοπλισμούς που φθάνουν στα βιομηχανικά πρότυπα Περασμένη πιστοποίηση συστημάτων συμπληρωμάτων NSF cGMP διαιτητική, διεθνής πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001, διεθνής πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ασφαλείας των τροφίμων ISO22000, HALAL και Kosher πιστοποίηση.

 

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Η πλούσια εμπειρία, που στηρίζεται στη σύγχρονη μέγα παραγωγή στοιχείων και ρομπότ, προσάρμοσε την κατασκευή των καψών, των σκονών, των κόκκων, των ταμπλετών και των προφορικών υγρών.

 

 

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Ερευνάμε την εξαγωγή των κινέζικων τα περισσότερα πολύτιμα συστατικά.

 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉ ΈΡΕΥΝΑ

Κύριος πάνω από 16 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων εγκατάσταση-αποσπασμάτων και κερδισμένος πολλές τιμές βιομηχανίας όπως η επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας και το εθνικό επιστημονικό βραβείο προόδου.

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η παραγωγή και η έρευνα των διάφορων εκχυλισμάτων φυτών όπως το τσάι, χρυσάνθεμο, αυξήθηκαν, ρίζα kudzu, και φρούτα μοναχών.

 

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Περασμένες KOSHER και άλλες εσωτερικές και ξένες πιστοποιήσεις πιστοποίησης, ISO22000 HACCP, FSSC22000, HALAL ποιοτικών συστημάτων ISO9001 διεθνείς.

 

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Με 30 έτη εμπειρίας βιομηχανίας, παρέχει την προσαρμοσμένη υπηρεσία όπως η βοήθεια διατύπωσης, μελέτες κλινικής δοκιμής, προετοιμασία εγγράφων, συνδυασμός πρώτης ύλης, κοκκιοποίηση.

OEM / ODM
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
  • PROBIOTICS ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
  • PROBIOTICS ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
  • PROBIOTICS ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
  • PROBIOTICS ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Κατασκευή

Η πλήρως αυτοματοποιημένη, ιδιαίτερα αποδοτική γραμμή παραγωγής μας εγγυάται το καλύτερο ποιοτικό προϊόν με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

 

ODM&OEM υπηρεσία

Έχουμε την αφθονία της εμπειρίας σε έναν ODM στάσεων και της υπηρεσίας cOem για τους σφαιρικούς πελάτες, και παρέχουμε ένα μοναδικό όραμα για την επιτυχία αγοράς σας.

Ε & Α

拥有 多年的生产和开发经验 30, 我们专业生产和销售各种标准化草本提取物和各种益生菌粉剂。拥有一流的技术和管理团队以及完善的原料控制系统、 先进的生产管理体系、 先进的质量管理体系和优秀的研发团队, 年产 多吨 1200, 涉及近 400 种植物提取物和 30 种益生菌粉。

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας